Siyasete Saadet Partisi’nde devam

Siyasete Saadet Partisi’nde devam

31 Mart yerel seçimlerine İYİ Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak girdikten sonra yarışı Saadet Partisi’nin adayı olarak sürdüren Çetinkaya bu tutumun bir sebebini, “Başladığı hiçbir işi yarım bırakmamak” diye tanımladı.

31 Mart yerel seçimlerine İYİ Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak girdikten sonra yarışı Saadet Partisi’nin adayı olarak sürdüren Çetinkaya bu tutumun bir sebebini, “Başladığı hiçbir işi yarım bırakmamak” diye tanımladı.

SAADETLİ BELEDİYE BAŞKANI

OLARAK SÜRDÜRECEĞİM

31 Mart yerel seçimlerinin sonucu her ne olursa olsun aktif siyaseti Saadet Partisi’nde sürdürdüğünü kaydeden Çetinkaya, eşinin Saadet Partisi seçmeni olduğuna dair duyumları doğruladı. “Bu bir demokratik yarış. Seçim sonucu her ne olursa olsun aktif siyaseti Saadet Partisi’nde sürdüreceğim. Ben 01 Nisan’dan itibaren Saadet Partili belediye başkanı olarak sürdüreceğime inanıyorum” dedi. Çetinkaya siyasete dair ayrıca şunları kaydetti:

KENDİLERİNİ ANLATTIKLARI GİBİLER

“Saadet Partisi kabuğunu kıran, ideoloji olarak köklü, vizyon olarak kendisini yenileyen bir parti. İnsanların yeterince tanımadığını düşünüyorum. Ben sahada Atatürk ve Saadet Partisi rozetlerimle birlikte çalışma sürdürüyorum. Özüm hiçbir zaman değişmez ve bu partinin belediye başkan adayıyım. Kendilerini anlattıkları gibi dürüst, ahlaklı, insana daha yakın insanların arasındayım.

MİLLİ GÖRÜŞ’Ü OKUDUM, BENİMSEDİM

Milli Görüş ideolojisini okudum, biliyorum. Öte yandan siyonizmi, ateizmi, siyasetin diğer renklerinin ideolojilerini de okudum, biliyorum. Milli Görüş hem bildiğim, hem de benimseyip sevdiğim bir siyasi hareket, ideoloji. Erbakan Hoca’nın söylediklerini de ilgiyle inceledim. Söyledikleri çok konunun doğru olduğunu görüyorum.

HER GÖRÜŞTEN ARKADAŞLARIM VAR

Hümanist, insanı insan olmasından ötürü seven bir yapım var. Saadet Partisi’nin yanı sıra CHP’den ve diğer partilerden arkadaşlarım, komünist arkadaşlarım da var. İnsanlarla ilişkilerimde siyaset dahil olmak üzere dil, din, ırk, mezhep gibi hiçbir ayırıma gitmem. Bu sebepten hayli zengin, renkli ve yaygın bir çevrem var.

MECLİS LİSTEMİZ DÖRT DÖRTLÜK

Partimizin belediye meclisi aday listesi de gerek teknik yeterlilik, gerek bilgi birikim gibi değerler üzerinden dört dörtlük, teşkilat yapısına uygun bir şekilde oluştu. Meclis üyesi adaylarının da belirlenmesi ile birlikte yarış 1 Mart tarihi itibariyle daha yeni başladı. 1 Mart’a kadar olan süreçte eşit şartlarda olmayan bir yarış vardı. Birilerinin pankartları olduğu yerde dururken bir diğerlerininki indirilmeyecek.

 

İKİ KERE OY KULLANABİLDİM

İktidar tarafından bu seçimin genel seçime dönüştürülmesinin de, ileri geri ithamlarında halkta bir karşılığı yok. Halk bu seçimi bir yerel seçim olarak görüyor.

Bugüne kadar, mesleğimden ötürü en fazla iki kere oy kullanmışımdır. Seçimlerin olduğu günlerde meslek kıdemi tabiriyle, ‘çömez’ diye tanımlanan grupta yer aldığımdan seçim günlerine de denk gelecek şekilde pazar günleri sıklıkla nöbet yazılırdı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.