“Siyasete dair kötü algıyı yıkacağım”

“Siyasete dair kötü algıyı yıkacağım”

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır adaylığı belediye başkanlığı ile sınırlı tutmadı. Çakır bu süreçte siyasete dair halktaki kötü algıları yıkmak için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi

serap-cakir-skm-1.jpgserap-cakir-skm-2.jpgserap-cakir-skm-3.jpgserap-cakir-skm-4.jpgserap-cakir-skm-5.jpgserap-cakir-skm-6.jpgserap-cakir-skm-12.jpgserap-cakir-skm-14.jpgserap-cakir-skm-16.jpgserap-cakir-skm-10.jpgserap-cakir-skm-8.jpg

Futbol sadece futboldan, yerel seçim sadece yerel seçimden ibaret değil. 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olan Gebzespor eski Başkanvekili Serap Çakır; Gölcüönü Meydanı’ndaki SKM açılışında hem yerel idarede yönetim biçimi değişikliğine hem de toplumsal algının değişimine yönelik iddialı konuştu. Serap Çakır şunları kaydetti:

31 MART’TAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİM

“Bu seçimin saha çalışmalarında şunu da gördüm. Siyasilere karşı, ‘Halkla birlikte olmuyor, sözünde durmuyor’ gibi tespitler üzerinden kötü bir algı var. Tüm bu kötü algıları da birinin yıkması gerekiyor. Onu da en iyi kendimin yapacağına inanıyorum. Çünkü bugüne kadar halkın içinde oldum. 31 Mart’tan sonra da çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM

 

Böylece siyasete dair halktaki var olan, “Yalancı, dürüst değil” türü kötü algıları da yıkmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Hem hizmet hem insaniyet duygularını tekrar kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Tabi bu süreçte sizlerin desteğine de ihtiyacım var. Önce kazanacağız ki bunları yerine getirelim.”

Görsel şölenli gövde gösterisi

Serap Çakır, 20 Ocak Pazar günkü mitinginin ardından 17 Şubat Pazar günkü SKM açılışını da gövde gösterisine dönüştürdü. Bir grup Gebzespor taraftarının da desteğiyle görsel bir şölene dönüşen açılışta Serap Çakır’a Mimar Sinan Mahallesi dahil olmak üzere çok sayıda mahalleden ağırlığı kadın yurttaşlar da destek oldu. Serap Çakır, SKM’nin açış kurdelesini eşi İlker Çakır ile birlikte keserken kurdele kesimi öncesi konuşmasında ayrıca şunları söyledi:

HERKESE ALTERNATİF OLDUM

“Seçim çalışmalarımıza 20 Ocak mitingiyle, büyük katılım ve kalabalıkla başladık. Birkaç günlük hazırlık süreci sonrası sahalara indik. Gördük ki halk değişim istiyor, alternatif arıyor. Bunu da gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerde gördük. Herkese bir alternatif oldum. Tanıyan kadar tanımayan da vardı. Mümkün olduğu kadar onlara ulaşmaya çalışıyorum. Her mahalleye girmeye çalışıyorum. Kalan sürede de gidebildiğim kadar her yere ulaşmaya çalışacağım.

31 MART’A HAZIR GİRECEĞİZ

Tek başıma olduğum, arkamda parti desteği olmadığı için her yere ulaşmam mümkün değil. 14 mahallede seçim ofisleri açtık. Aktif şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de SKM’yi birlikte açarak, her tarafa yayılarak, tanımayana tanıtmaya çalışacağız. 31 Mart’a hazır şekilde gireceğiz.

SKM BAŞKANI AVCI’DAN AÇILIŞ DUASI

SKM’nin başkanlığını üstlenen Ömer Avcı ise SKM’nin Gebze’ye ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, “Allah bizlere; Gebze Halkı’na hizmette hem madden, maneven güç versin. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğundan esasla dürüstün, namuslunun, yoksulun, yetimin hakkına hatta zenginin de hakkına rivayet ederek başkanlık yapmayı nasip eylesin. Bu da açılışımızın duası olsun” dedi.

O ANAHTARLAR GELECEK

Geçmişte parti ile (Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı) ile katıldığı seçimlerin saha çalışması ile Serap Çakır şahsında bağımsız adayla saha çalışmasının büyük farklılık gösterdiğini kaydeden Avcı ayrıca özetle şunları kaydetti: “Gebze’nin artık 31 Mart’ta anahtarlarını alacağız inşallah, o anahtarlar gelecek.

RAKİPLERİMİZLE HUSUMETİMİZ YOK

Kibirle, böbürlenmeden, kardeşçe hizmet yapılabildiğini göstermek için geleceğiz. Hiçbir rakibimizle husumetimiz yok. Abi kardeşiz. Amma herkesin yapabileceği, yapamayacağı iş varmış. Artık görevleri değişelim. Yine abimiz olun, hizmeti 31 Mart’tan sonra Serap Çakır yapsın, siz de dua edin. İnanarak çıktığımızı söyledik.

Adayımız bağımsız, her kesimden insanın ilgi gösterip destek verdiği bir ortak nokta. Gebzeli arkasında durursa plakasına 82’yi de takar, Büyükşehir de yaparız. Yeter ki anahtarı getirin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.