Sivil toplumdan zafere yakışır final

Sivil toplumdan zafere yakışır final

Gebze’de sivil toplum 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını gün sonunda da sürdürdü. Kent meydanına yapılan yürüyüşün ardından konser gerçekleşti.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gebze’de sivil toplum tarafından aynı gün içinde iki etkinlikle kutlandı. CHP Gebze, İyi Parti Gebze, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, BİLKAR, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube, Eğitim-Sen Gebze Şube, Kent Politikaları Geliştirme Derneği, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi ve THY Gebze’nin ortaklaşa organize ettiği Zafer Bayramı programının ilkinde gündüz Atatürk Anıtı’na çelenk konulup saygı duruşunda bulunulmuştu.     

DORUĞA ÇIKTI

Aynı günün akşamı ise trafo meydanından 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na yürüyüş gerçekleşti ve konserle program sonlandırıldı. Günün anlam ve önemi üzerine konuşma ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın tarafından yapıldı. Aydın, gündüz yaptığı konuşmayı tekrarladı. Yürüyüşün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu program, Aydın’ın konuşmasının ardından konserle sona erdi. BİLKAR Müzik Toplulukları’ndan öğrenciler seslendirdikleri şarkı ve türkülerle zafer coşkusunu doruğa çıkarttı. 

YOĞUN İLGİ

Yürüyüş ve etkinliğe CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP İlçe Sekreteri İsmail Çiçek, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, İyi Parti Gebze İlçe Sekreteri Mine Kayser Güler, EYT Gebze yönetici ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.