Şişecam BORON 2019’da büyük ilgi görgü

Şişecam BORON 2019’da büyük ilgi görgü

Şişecam Topluluğu, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Bor Sempozyumu’nda (BORON 2019) büyük ilgi gördü.

Cam ve kimyasallar sektörlerinde küresel oyuncular arasında yer alan Şişecam Topluluğu, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Bor Sempozyumu’nda (BORON 2019) büyük ilgi gördü. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen sempozyumda, bor içeren ürünlerini sergileyen Şişecam Topluluğu, cam elyaf ürünlerinin yanı sıra ısıya dayanıklı borcam ve cam biberon gibi ürünleriyle dikkat çekti.

BİLGİ PAYLAŞIMI 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ve Ulusal Bor Araştırma Enstiüsü (BOREN) Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu Şişecam standını ziyaret etti. Sempozyumda, Şişecam Topluluğu Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik’in “Cam ve Cam Elyafta Bor Kullanımı” başlığıyla gerçekleştirdiği sunum, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. BORON 2019'a ulusal ve uluslararası bilim dünyasının önde gelen bor konusundaki uzmanların yanı sıra teknoloji uzmanları, öğrenciler ve girişimciler de yoğun ilgi gösterdi. Sempozyumda, borun genel ve stratejik kullanım alanları konuları üzerinde bilgi paylaşımları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.