SIRRIPAŞA SAHAYA İNDİ

SIRRIPAŞA SAHAYA İNDİ

Gebze temsilcimiz Tayfunspor’un rakibi sahaya indi

Geçen yıl ilk kez yer aldığı Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren, son haftalara kadar Play-Off yarışının içinde yer alan Sırrıpaşa FK, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Mavi-Beyazlı ekibi yeni sezonda da lige selim Karaaslaner hazırlayacak.

YENİ SEZONU AÇTI

Geçen yıl Sedaş TEK Spor’un isim değişikliğinden sonra, Süper Lig’de Sırrıpaşa FK ismiyle mücadele eden Mavi-Beyazlı ekip, oldukça da başarılı olmuştu. Süper Lig’de ikinci yılını yaşayacak Sırrıpaşa FK, yeni sezonun ilk çalışmasını önceki gün gerçekleştirdi. Derince Stadı’nda yapılan sezonun ilk çalışmasına Onursal başkan Cevat Aygün, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Kulüp başkanı Erdem Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 KADROSUNU KORUDU

Geçen yıl Süper Lig’de ilk yılında Play-Off’u zorlayan Mavi-Beyazlı ekip, başarılı kadrosunu korumayı bildi. Play-Off’u son maçta kaçıran Mavi-Beyazlı ekipte, ara transferde Ömer Gören Körfez Atılımspor’a, Oğulcan Enül Maşukiyespor’a, Cenk Sevinç de Suadiyespor’a gitmişti. Bu üç oyuncu yeniden takıma döndü, ilk çalışmada da yer aldı. 2.Küme’den beri takımın başında olan Selim Karaaslaner ile yeniden anlaşma sağlandı. Karaaslaner’in yardımcılığını Şafak Atıcı yapacak. 6 OYUNCU GELDİSırrıpaşa FK, geçen yılı başarılı olan kadrosuna 6 yeni isim ekledi. Son iki yıldır İlimtepe FK forması giyen genç orta saha oyuncusu Yasin Yavan ile Çubuklu Balaspor’dan kaleci Ömer Faruk’u transfer etti. Mavi-Beyazlı ekip, ayrıca Esenspor’dan Yavuz’u da renklerine bağladı. Sırrıpaşa FK, Kirazpınar’dan Barış ve Vestel Manisaspor altyapısından Özkan ile de anlaşma sağladı. Teknik Sorumlu Selim Karaaslaner, bir hafta kros çalışması yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.