Sırrıpaşa FK fark attı

Sırrıpaşa FK fark attı

 Süper Lig B Grubu’nda önceki akşam iki önemli maç daha vardı. Geçen hafta lider İlimtepe FK’yı yenen, Play-Off yarışında çok önemli avantaj sağlayan Sırrıpaşa FK, Kandıra Belediyespor sınavını da kayıpsız geçti.

Sahası bakımda olduğu için maçlarını M.Ali Kağıtçı’da oynayan Kandıra Belediyespor, rakibi karşısında direnemedi, karşılaşmayı 5-0 kaybetti.

BEKİRDERE 90+3’DE ATTI

Ligde son iki haftada aldığı puanlarla kümede kalma yolunda umutlanan Bekirderespor, önceki akşam Gebze deplasmanında Tayfunspor’a konuk oldu. Ev sahibi ekibin çok daha iyi oynadığı maçta, devreyi de Serdar’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. Bekirderespor, beraberlik golü için son dakikaları bekledi. İkinci yarı oyuna giren Sabri Yıldız, uzaktan attığı golle beraberliği sağladı.

 TAYFUNSPOR’A TEŞEKKÜR

İki takım içinde çok büyük önem taşıyan, Play-Off ve düşme potasını yakından ilgilendiren maçta 1-1 berabere bitti. Hem maç içinde, hem de karşılaşma sonrasında sahada dostluk hakimdi.  Bekirderespor Kulüp Başkanı Sabri Yıldız, kendilerini çok iyi karşılayan, ev sahipliği yapan Tayfunspor kulübü yönetici, teknik adamı ve taraftarlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.