Sirmen, Büyükşehir’in borçlarını hatırlattı

Sirmen, Büyükşehir’in borçlarını hatırlattı

 Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP İzmit Belediyesi Başkan aday adayı Sefa Sirmen, bayram boyunca köy ve mahalleleri gezdi. Son olarak Akmeşe,...

 

Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP İzmit Belediyesi Başkan aday adayı Sefa Sirmen, bayram boyunca köy ve mahalleleri gezdi. Son olarak Akmeşe, Durhasan ve Balören köylerine ziyaretler düzenleyen aday adayı Sirmen köylülere seslendiği konuşmalarda Büyükşehir’in borçlarını gündeme getirdi. Cuma namazını köylüler ile birlikte kılan Sirmen, ardından köylüler ile bayramlaştı. Köy halkına yaptığı konuşmada partisinin aldığı önseçim kararını doğru bulduğunu aktaran Sirmen, “Demokratik bir ortam oluşturuldu. Oy veren üyelerin içine sinecek bir karar için zemin oluşturulmuş oldu. Partililer kimi isterse o başkan adayı olacak” diye konuştu.

BORÇLAR DAĞ GİBİ OLDU

 

Konuşmasının devamında Büyükşehir’in vergi borçlarından bahseden Sirmen, “Kocaeli eskiden tüm Türkiye’nin dilindeydi. Kentimiz ligden düştü, borç şampiyonu bir şehir oldu. Büyükşehir’in sigorta ve vergi borçları dağ kadar. Belediyenin borç kalemlerine bakın. En büyük borcun bunlar olduğunu görürsünüz. Bizim zamanımızda bu paralar günü gününe yatardı. Şimdi birike birike dağ gibi büyüdü” dedi. Kentte kadınlar ve çocuklar için yeni sosyal ortamlar oluşturacak projeleri olduğunu da aktaran Sirmen, “Projelerimiz ile işsiz gençlerimize iş imkânı sağlayacağız. Kentin ekonomisine can gelecek. Bu kentin yeni yatırım projelerine ihtiyacı var. Ekonomik gelişmeye ihtiyacı var” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.