Sinem ile Can dünya evinde

Sinem ile Can dünya evinde

Hacer – Halis Koç çiftinin güzel kızları Sinem ile Selver – Niyazi Eren çiftinin yakışıklı oğulları Can dünya evine girdi.

Hacer – Halis Koç çiftinin güzel kızları Sinem ile Selver – Niyazi Eren çiftinin yakışıklı oğulları Can dünya evine girdi. KBB ve Çayırova Belediyeleri CHP Meclis Üyesi Halis Koç’un CHP Çayırova İlçe Örgütü yönetim kurulu üyesi olan kızı Ziraat Mühendisi Sinem ile işletmeci Can Eren ve aileleri mutlu günlerinde akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Birbirine çok yakışan çiftin düğünleri Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi içindeki Çayırova Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

NİKAHI ÇİFTÇİ KIYDI

TARHAN ŞAHİT OLDU

Çiftin nikahlarını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kıyarken şahitliklerini CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte Nurgül Kuru ve Umut Ertem üstlendi. Düğüne CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ise Selahattin Kaya, Oruç Gökbulak ve Veysel Suludere’nin de aralarında bulunduğu CHP Çayırova İlçe eski başkanları, Çayırova Belediye eski Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediyesi’nin AKP’li ve CHP’li eski ve yeni meclis üyeleri de katıldı. Genç çift piste davetlilerin alkışları arasında girerken ilk dansı yine aynı atmosferde yaptı. Nikah, pasta kesimi ve takı törenin ardından gecenin ilerleyen saatleri kadar süren düğüne katılan konuklar gönüllerince eğlendi. Birbirlerine dünür olan Koç ve Eren Aileleri çocuklarının mürüvvetini gördükleri mutlu günlerinde dört dörtlük bir ev sahipliği yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.