Sınav birincileri ödüllendirildi

Sınav birincileri ödüllendirildi

2019 Yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye birinciliğine ulaşan Kocaelili öğrenciler, Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Türkiye birincisi olan Kocaelili 14 öğrenciyi kutlayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, tam puan alan şampiyonlara teşekkür belgelerini ve ödüllerini takdim etti. Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavlarında tam puan alan öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı. 
VALİ’DEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR 
Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Bu sınavda özellikle öğrencilerimizin yerleştirilmeleri bakımından bir belirleyici sınav ve bu sınavda başarı gösteren öğrencilerimiz tam puan alan öğrencilerimiz bizler için oldukça gurur verici. Bu yönüyle öğrencilerimizi tebrik etmek, ailelerine teşekkürlerimizi sunmak üzere bir aradayız. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyor, onları gönülden kutluyorum. Onlara destek veren aileleri kutluyorum. Çünkü aile desteği olmadan bu başarıyı yakalamak.mümkün değil. Okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi de kutluyorum. Onların gayreti olmazsa başarının bu noktada yakalanması mümkün değil. Hep birlikte el ele verildiğinde bu güzel sonuçların çıkabileceğini bugün burada görüyoruz.” dedi. Vali Aksoy daha sonra tam puan alan şampiyon öğrencilere teşekkür belgeleri ve ödüllerini takdim etti. 
TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLER
Kocaeli’de tam puan alan öğrenciler ve mezun oldukları okullar şöyle: İZMİT: Orhan Yavuz (Özel Seymen Ortaokulu), Murat Deniz Korkmaz (Yahya Kaptan Ortaokulu), Yusuf Yılmaz (Edebali Ortaokulu), Bilnet Okulları’ndan Işıl Özen (Bilnet Okulları) BAŞİSKELE: Efe Özbal (Doğa Bilim Ortaokulu), Murat Çulha ile Zeynep İrem Altun (Özel Kocaeli Bilgili Kültür Ortaokulu) DERİNCE: Kerem Acar (Özel Asaf Ortaokulu), GEBZE: Çağla Dilan (Emlak Konutları Ortaokulu), GÖLCÜK: Mehmet Efe Yüksel (KSO Dumlupınar Ortaokulu), Ayman Salpagarov (Kocatepe Ortaokulu), Esile Özdemir (Özel Özden Boğaziçi Koleji), KÖRFEZ: Özlem Merve Koca, Sena Cimşit (Özel Körfezim Ortaokulu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.