Şimdi çocuk olmak vardı..!

Şimdi çocuk olmak vardı..!

Gebze Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan ücretsiz oyun parkında her akşam gönüllerince eğlenen çocuklar Ramazanı dolu dolu geçiriyor.   Gebze...

Gebze Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan ücretsiz oyun parkında her akşam gönüllerince eğlenen çocuklar Ramazanı dolu dolu geçiriyor. 

 

 

Gebze Belediyesi’nden Mimar Sinanlı çocuklara bir dolu eğlence. Gebze Belediyesi’nden Ramazan ayı boyunca en eğlenceli hizmet. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan alana kurulan oyun alanında çocuklar gönüllerince eğleniyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan alana kurulan şişme oyun parkında gönüllerince vakit geçiren Gebzeli çocuklar ayrıca, alanda kurulan langırtta da arkadaşlarıyla birlikte maç yapıyor. Belediye meclis üyeleri Beyazıt Yıldırım, Ergün Kahraman, başkan danışmanı Şakir Bitmez ile birlikte oyun alanına giden Başkan Köşker’in etrafını saran çocuklar; başkan amcalarına sunduğu imkanlardan ötürü teşekkür etti. Oyun alanında arkadaşlarıyla her akşam keyifli vakit geçiren çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Köşker, langırt masasının başına geçerek çocukların oyunlarına eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.