“Şimdi ayağa kalkma zamanı”

“Şimdi ayağa kalkma zamanı”

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Nisan ayı il divan toplantısını Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen il divan toplantısında milletvekili aday adayları tanıtıldı.

İl divan toplantısında divan başkanlığını İl Başkanı Nurettin Çelik, divan başkan yardımcıları Av. Zafer Mutlu, Ahmet Özen, Sedat Doğu Uslu, SKM Başkanı Alaattin Çakmak, İl müfettişi ve GİK Üyesi Recep Sarıdoğan ve Mehmet Tatlı yaptı.toplanti.jpg

KUCAKLAŞMA VAKTİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Nurettin Çelik, ‘’45 yıldır yoluna devam eden Milli Görüşçülerin her birinizin sorumlulukları var. Hem aile ve ülkemiz için bu sorumlulukları yerine getirecek çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Bugün aday adayı arkadaşlarımızla besmeleyi çekeceğiz. Bu süreç zarfında Milletimiz bize sorumluluklar verdi. Bu seçim fedakârlık seçimidir. Fedakârlığını yapamayan, Milli görüşçü bir daha seçim olmayabilir. Söylenecek çok söz var. Bizde geçmişte iktidar olup, çalışmalar yaptık. Şimdi ayağa kalkacak zaman geldi. Geçmişini geleceğini iyi gören teşkilat var. Önümüzdeki süreçte pırıl pırıl aday adaylarımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.