SEVİNDİK MEKSİKA YOLCUSU

SEVİNDİK MEKSİKA YOLCUSU

Bölgemizin gururu;

mursel-sevindik.jpg

SEVİNDİK MEKSİKA YOLCUSU

Başarıdan başarıya koşarak bölgemizi gururlandıran Sevindik Spor Kulübü 10-20 Mayıs tarihlerinde Meksika’nun Cancun şehrinde yapılacak olan Elit Muay Thai dünya şampiyonası için yola çıkmaya hazırlanıyor.

MÜRSEL SEVİNDİK DE MEKSİKA’DA OLACAK

2018 Muay Thai dünya şampiyonası için ayrı bir önem taşıyan bu organizasyon da ilk defa elit sistemine geçilecek olan ve olimpia olma yolunda büyük önem taşıyan bu şampiyona da Sevindikspor Kulübünün Başkanı Mürsel Sevindik de Meksika kafilesinde yer alacakken muayhai il temsilcisi Zülfikar Ali Öz milli takım antrenörü olarak kafilede yer alacak.

Sevindikspor’da 54 kg da Deniz Topuz milli takım formasıyla bölgemize ve ülkemizi temsil edecek. Mürsel Sevindik yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘ Muay thai milli takımı çok önemli kamplar geçirerek son hazırlıklarını tamamladı. Ülkemize ve bölgemize uzun yolculukta çok iyi dereceler elde ederek döneceğimizi ümit ediyorum elit olması nedeniyle bütün ülkeler önemli sporcularıyla bu şampiyonaya  katılacaklar Meksika’da  çok çekişmeli müsabakalar olmasını bekliyorum ama ülkemizin sporcularına inanıyoruz. inşallah iyi dereceler ile döneceğiz’diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.