Sevimli ve Rabat çeyrek finalde

Sevimli ve Rabat çeyrek finalde

Serhat İlleri Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta maçları sonunda A Grubu’nda Sevimli, B Grubu’nda Rabat çeyrek finale kalmayı garantileyen ilk iki takım oldu

agzipek.jpgarikonak.jpgasagi-canbaz.jpgbravo.jpgfilizli.jpghalkimiz-003.jpgkurtkale.jpgrabat.jpgsevimli.jpgseyirci-2.jpgseyirci.jpgtasdegirmen.jpg

Bu yıl ikincisi düzenlenen Serhat İlleri Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. 10 takımın beşerli iki ayrı grupta mücadele edeceği turnuvada gruplarında ilk dört sırayı paylaşan takımlar çeyrek finale kalacak.

İKİ MAÇTA 4 PUAN YETTİ

Çayırova Akse Mahallesi, Serçe Spor ve Halı Saha Tesisleri’ndeki turnuvada A Grubu’nda maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Sevimli, çeyrek finale kalmayı garantileyen ilk takım oldu. Ligin ilk haftasında Arıkonak ile 1-1 berabere kalarak bir puanla yetinen Sevimli, ikinci hafta Ağzıpek’i 3-1 mağlup ederek puanını dörde yükseltti ve çeyrek finali garantiledi.

RABAT ZİRVEDE ÇOK RAHATLADI

B Grubu’nda da Rabat, ikinci maçını da kazanmayı bilerek puanını 6’ya yükseltti ve grubunda çeyrek finali garantileyen ilk takım oldu. Kurtkale karşısında sahadan 4-1 galip ayrılan Rabat geçtiğimiz hafta gol averajıyla yer aldığı zirvedeki yerini, en yakın takipçisine üç puan fark atarak sağlamlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.