Sevgi melekleri sevgi  Halayları türküleriyle açıldı

Sevgi melekleri sevgi Halayları türküleriyle açıldı

gülay salman’ın 8 yıldır üretmeyi öğrettiği yeni dünya rehabilitasyon merkezi öğrencileri iş adamı özcan dal’ın katkılarıyla atölyeye kavuştu. Atölyenin açılışı sevgi şarkıları, türküleriyle, halaylarıyla gerçekleşti.

9-figur.jpg10-013.jpg11-atolyede.jpg12-toplu.jpg11-atolyede.jpg13-turku.jpg14-siir.jpg15-005.jpg

 

Kuruculuğunu gülay salman’ın yaptığı yeni dünya rehabilitasyon merkezi bünyesindeki sevgi melekleri sanat atölyesi görkemli bir törenle açıldı. Dal lunapark firması sahibi özcan dal’ın katkılarından ötürü kızı tuğçe dal’ın isminin verildiği atölyenin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Kendisi de bir engelli olan gülay salman, 250 öğrencisi olan yeni dünya rehabilitasyon merkezi’nde 20’yi aşkın çocuğa 8 yıldır üretime dair eğitim veriyor.

Başkan adaylarından çetinkaya katıldı

Açılışa özcan dal ile birlikte gebze ticaret odası başkanı nail çiler ve meclis başkan yardımcısı tufan şahinkesen, saadet partisi gebze ilçe başkanı necati korkmaz ve gebze belediye başkan adayı op.dr.burcu çetinkaya, kentin kadınları platformu başkanı, kbb ve gebze belediyeleri akp meclis üyesi tuba şensoy, akp gebze kadın kolları yönetim kurulu üyeleri filiz alıcı ve neslihan aydın keskin, marimder genel başkanı zeki gedikoğlu da katıldı.

Zeytin dalı versinler

Gülleri süsleyelim

Program sunucusu sevgi töngel programda yaptığı konuşmada asıl engelin görme veya fiziksel değil gönüldeki engellilik olduğunu kaydetti. Yeni dünya rehabilitasyon merkezi sevgi melekleri sanat atölyesi öğrencilerini sahneye, “gelin çocuklar dünyaya biz de mesaj verelim. Barış için çaba harcansın. Her an gülümseyelim. Çocukların sesi yükselsin, ‘biz de varız’ diyelim. Zeytin dalı versinler, gülleri süsleyelim” diyerek davet etti.

Sahnede de engel yok

Müzik eşliğinde eğlence ile başlayan etkinlikte engelliler hareketli şarkılar esnasında figürleriyle ve halk oyunlarına eşlikleri esnasında hiçbir engel tanımadıklarını bir kez daha gösterdi. Gülay salman’ın da koristleri arasında yer aldığı gebze belediyesi halk müziği korosunu çalıştıran ünal dursun’un türküler ve oyun havaları, öğrenci beyza aygün’ün dursun ali erzincanlı’ya ait “30 kuş” adlı şiiri okuyarak katkıda bulunduğu program atölyenin açılışı ile sona erdi.

Katkısı olanlara teşekkür

Saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sunumu atölye kurucusu gülay salman’ın destekçilerinden ana sınıfı öğretmeni sevgi töngel üstlendi. Töngel, yeni dünya rehabilitasyon merkezi sahibi vedat yıldırım ile birlikte merkezin tüm öğretmenlerine; iş adamı özcan dal, gto başkanı nail çiler, gebze belediye başkan yardımcısı nilay ayran, gebze belediye eski başkan yardımcısı mehmet külte, 27’nci dönem istanbul 1. Bölge milletvekili adayı ramazan özkürkçü, akp gebze skm başkanvekili mustafa yıldıztekin, gürler inşaat sahibi ferhat gürler, özka inşaat sahibi yılmaz kaya, darıca kaptan organizasyon sahibi murat kaptan, marimder başkanı mehmet zeki gedikoğlu, yol film sahibi yahya eminoğlu, üç renk koleji görsel sanat esra ömür’e atölyeye katkılarından ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.