Sevgi mağazaları kapandı

Sevgi mağazaları kapandı

 Büyükşehir Belediyesi’nin muhtaç vatandaşlara giysi yardımında bulunmak için 2005 yılında Gebze ve İzmit’te açtığı Sevgi Mağazası kapandı....

 

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtaç vatandaşlara giysi yardımında bulunmak için 2005 yılında Gebze ve İzmit’te açtığı Sevgi Mağazası kapandı. 2005 yılı Eylül ayından bu yana 31 bin 260 aile, 88 bin 108 kişiye, 8 milyon 240 bin TL’lik, 734 bin adet giysi yardımında bulunan Sevgi Mağazası, bayramın sonuyla birlikte kapanarak 41 Kart üzerinden devam edecek. Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü ile anlaşma yapan Büyükşehir Belediyesi, 41 Kart’lara yüklenecek olan 100’er TL ile muhtaç vatandaşların giysi yardımını üstlenirken, ‘paranın geçmediği’ Sevgi Mağazası tarih oldu.

41 KART GELDİ  

 

Son yardımlarını yine ‘sevgi’ temasıyla yapan Sevgi Mağazası’ndan 2013 Ramazan’ında toplam 520 aile, 870 kişi yararlandı. 6 bin 475 adet eşya yardımının yapıldığı bu müstesna ayda, yardımların toplam tutarı ise 87 bin TL’yi buldu. Gömlekten ayakkabıya, takım elbiseden kabana kadar birçok temel giyim malzemesinin bulunduğu mağazalardan bu Ramazan ayında son kez giyinen yardıma muhtaç yüzlerce kişi, yine bayramlıklarını ‘Sevgi’ ile temin etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.