Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

SEVEN NE YAPMAZ?

SEVEN NE YAPMAZ?

Kaderine terk edilen Gebzespor’da sayısız devrimlere imza atarak kulübü ayağa kaldıran İlker Çakır’a;

İlkeli, disiplinli ve kurumsal anlayışla Gebzespor’u yöneterek şampiyon yapan Yusuf Öztürk’e;

İlker Çakır’ın başlattığı transfer yasağı sürecini mutlu sonla bitiren, Akademi projesinde belirleyici rol oynayarak Gebzespor’un gerçeklerine ve gençlerine dönmesinde önemli rol oynayan Abbas Sır’a;

 Emeklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.

Gebzespor’da son 3 Başkan kim ne derse desin fark yaratacak işler yaptı.

Biz değerlerimize sahip çıkmalıyız, Gebzespor için kim bir tuğla üzerine koyuyorsa onure edilmeli tezinin savunurken sadece hataları görmek adalet anlayışımıza sığmaz. Güzel bakıp güzel görmeliyiz.

Aslolan Gebzespor ise, bu üç isim Gebzespor’u çok seviyorsa, her şeyi bir kenara bırakıp  bir çatı altında bütünleşmeli ve kenetlenmelidir.

Bu iş sadece parayla olmaz. Parasız hiç olmaz. Bu iş sadece ben bilirim ben yaparım mantığıyla da uzun vadeli hiç gitmez.

 

Bu iş güçlü bir ekiple, yardımlaşma, gönül birliği yapma, egoyu, hırsı bir kenara bırakma işidir. Uzun vadeli planlama gerektirir.

Hepimiz insanız hatalar yapabiliriz. Önemli olan hatalardan dönmek, tevazu göstermek. Yaşadığın, kazandığın kentin ortak değerine hep birlikte sahip çıkmaktır.

Gebzespor’u siyasetin karşısında el pençe durdurmaktan kurtarın. Ciğeri beş para etmez insanlara muhtaç etmeyin.  Gebzespor ayakları üzerinde durursa, kalıcı gelirler elde edecek projeler üretirse kulübün siyasetçilere değil, siyasetçilerin Gebzespor’a ihtiyacı olur. Herkes bende kulübe nasıl destek verebilirim yarışına girer. Bu yapıyı oluşturacak güç yukarıda saydığım üçlünün tek çatı altında birlikte yürümesinden geçer.

Geçmişte ne yaşınmış olursa olsun bu üçlünün Gebzespor’la olan gönül bağı hiç bitmez. Bitmeyecek…

Gebzespor Urfa’ya otobüsle gidip gelmesine gönlünüz el veriyorsa, Akademi’deki gençler;  kapı kapı uzak deplasmanlara gidecek harçlık ararken, giderken, dönerken en ucuza nerede kalırız, en ucuz ne yiyebiliriz hesapları yaparken, A takım futbolcularının bitmek bilmeyen para problemleri, yazılmayacak bir çok şey sizleri rahatsız etmiyorsa Gebzespor sevginizden kendi adıma şüphe ederim. Bu problem sadece Abbas Sır’ın problemleri değil, hepimizin problemidir. 

 

Siz Genel Kurulda tek çatı altında birleşip tek güç olursanız Gebzespor kimseye muhtaç olmaz.  Gebzespor’u seviyorsanız etmezsiniz. Saygılarımla

 

 

 

 

Bu yazı toplam 8055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi