Servisçiler sorunlarına çözüm istedi

Servisçiler sorunlarına çözüm istedi

 Kocaeli Servis Araçları Odası Darıca’daki üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu. Toplantıya...

 

Kocaeli Servis Araçları Odası Darıca’daki üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu. Toplantıya katılan üyelerin büyük kısmı korsan taşımacılık sorununun çözülmesini istediler.

 

 

Darıca Sevgi Parkı Deniz Köşkü Restaurant'ta geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen kahvaltıya Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı, Başkan Yardımcısı Hüsnü Babuç, dernek yönetimindeki üyeler ve Darıca’daki servis sürücüleri katıldı. Toplantıda ilk olarak bir konuşma yapana Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı, “Bu bölgede bulunan servisçilerin en büyük sorunu diğer ilçelerde de olan korsan araçlardır. Bu sorununun çözümü noktasında odamızın çalışmaları devam ediyor. Bununla birlikte servisçilerin Gebze’de en çok trafik sıkışıklığı yaşadığı yer GOSB kavşağıdır. TEM’den GOSB’a direk bir bağlantı ile bu sorun ortadan kalkar” şeklinde konuştu. Ahmet Taşçı’nın ardından oda üyeleri söz alarak sorunları hakkında görüş belirtiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.