Belki de ‘O FUTBOLCU SENSİN’

Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Başkanı Arif Gülen’in bir ay önce kamuoyuna açıkladığı proje hayata geçiyor.

 Buna göre Darıca Gençlerbirliği’nin, Hollanda futbolunun ekol kulüplerinden Feyenoord ve Belçika ekibi Gent ile ortaklaşa koordine ettiği proje 16 Temmuz salı günü başlayacak.
Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Başkanı Arif Gülen’in bir ay önce kamuoyuna açıkladığı proje hayata geçiyor. Buna göre Darıca Gençlerbirliği’nin, Hollanda futbolunun ekol kulüplerinden Feyenoord ve Belçika takımı Gent ile ortaklaşa koordine ettiği proje 16 Temmuz salı günü başlayacak.
17-23 YAŞ ARASI FUTBOLCU ADAYLARI
HAYALLERİNE KAVUŞACAK

Futbolcu olma hayallerinin peşinden koşan gençler, ‘’’O Futbolcu Sensin’’ projesi ile hayallerine kavuşabilecek. Programı Pelikan Uluslararası Sportif Faaliyetler ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş tarafından yapılan bu projede 17-23 yaş arası gençlere şans verilecek. Avrupa’nın önemli futbol ülkelerinin scout ekiplerinin de katılacağı organizasyon Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da gerçekleşecek. Belirlenen futbol sahalarında, profesyonel hocalar eşliğinde scout ekiplerinin gözüne girmeye çalışacak olan gençler, ilk etapta kısa süreli maçlarda denenecekler. Daha sonra finallere yükselen futbolcu adayları, burada uzman hocaların gözetiminde maça hazırlanacaklar. Her maçı en az uluslararası lisanslı 3 scout ekibi izleyecek ve finallere kalan tüm futbolcu adaylarının bilgileri elit kulüplerin kullandığı futbol kulüpleri veri bankasına eklenecek.
ÜNLÜ SCOUT EKİPLERİ KATILIYOR
Bu organizasyona İspanya’dan Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Sevilla ve Espanyol adına Joaquin Lopez Martinez, İtalya’dan İnter, Juventus, Bologna ve Napoli adına Gianfranco Guazzoli, İngiltere’den Leeds United, Luton Town, Hull City, İskoçya’dan Glasgow Rangers ve Celtic adına John Cooper, Fransa’dan PSG, Lille, Rennes, Toulouse ve Nantes adına Richard Patrick ve diğer başka ülkelerin önemli futbol kulüpleriyle bağlantılı olan scoutlardan olan Nikita Shvets ve Bernard Morris de katılacak. Ayrıca ülkemizden de 20’ye yakın scout bu önemli organizasyonda görev alacak.
İTALYAN GUAZZOLİ’DE TÜRKİYE’YE GELİYOR
Bir dönem Barcelona’da forma giyen İtalya futbolunun efsane ismi Gianfranco Guazzoli de Türkiye’de keşfedilmeyi bekleyen futbolcu adaylarıyla bu organizasyonda buluşacak. Guazzoli’nin “Her genç bir şansı hak ediyor. Türkiye’de yetenekli gençlerin olduğunu biliyorum. Biz bu genç isimleri potansiyellerine göre değerlendirip karar vereceğiz. Dünya futboluna yeni isimler kazandıracağımıza inancım tam. Türkiye’ye gelmek için sabırsızlanıyorum’” dediği belirtildi.
NASIL KAYIT OLUNACAK?
Sosyal platformlarda ve HYPERLINK "http://www.ofutbolcusensin.com" www.ofutbolcusensin.com web sitesinde organizasyon ile alakalı bilgilerin bulunduğu projede kayıtlar başlarken, organizasyonda katılımın sınırlı sayıda olduğu da belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri