Serap Çakır’ın Beylikbağı çıkarması

 Serap Çakır’ın Beylikbağı çıkarması

Beyilkbağı’nda kadınlar Serap Çakır’ı konuk etti. Yüzlerce kadın Çakır’a bağrına bastı. Çakır, değişimin kadınla başlayacağını ifade ederek, hemcinslerinden destek istedi.

93bc64b3-cf7f-4e16-983c-8120351ace03.jpg6ed4f521-39d5-4963-a12d-d41ff32b735f.jpgda41ee82-5d87-459c-b80f-551aa1ee605a.jpg

Şenyuva Düğün Salonu’nda yapılan kadınlarla buluşmada konuşan Çakır, “Gebzemizi şimdiye kadar hep erkekler yönetti. Durum ortada. Gebze’ye artık kadın eli değmeli. Sizlerin desteği ile Gebze’de büyük değişimi hayata geçireceğiz. Beylikbağı’nın sorunlarını, kadınlarımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Burada yapacağımız iki büyük toplantı ile sorunları ve çözüm önerilerini anlatacağız” dedi.

KADININ GÜCÜNÜ GÖSTERELİM

Geçtiğimiz hafta sonu Beylikbağı’nda seçim irtibat bürolarını açan Bağımsız Belediye Başkan adayı Serap Çakır, dün Beylikbağı’nda kadınlarla buluştu. Katılımın yoğun olduğu kadınlarla buluşmada Çakır, “Kadının ne denli güçlü olduğunu bir kadın daha iyi bilir. Gebze’yi şimdiye kadar erkekler yönetti ve sonuç ortada. Gebze’nin büyük bir değişim ve dönüşüme ihtiyacı var bu da kadınlarla başlayacaktır. Ben Beylikbağı’na büyük önem veriyorum. Ve Beylikbağı’nın başta tapu olmak üzere önemli sorunları var. Bu sorunlara ilişkin önümüzdeki günlerde Beylikbağı’nda iki büyük etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinlikte mahallemizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi anlatacağız” dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Serap Çakır ile Beylikbağı Mahallesi kadınlarının buluşması samimi bir ortamda geçerken, kadınlar Çakır’ı bağrına bastı. Coşkulu karşılama ve samimi sohbetin ardından kadınlar, gönüllerince eğlendiler. Serap Çakır, Beylikbağı’nın kendisine gösterdiği ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu mahallerde çalışan ekip arkadaşlarını da tek tek kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.