Serap Çakır'a ilgi yoğun

Serap Çakır'a ilgi yoğun

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunuyor. 

dsc_2014.jpgdsc_2021.jpgdsc_2053.jpg

31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerini tüm hızıyla sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Kirazpınar Mahallesi'nde ev ziyaretleri yaparak mahalle sakinleriyle buluştu.

Çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı, gençle genç olan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ilk olarak Kirazpınar Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret etti. Kirazpınar Mahalle Muhtarı Osman Bozkurt ile görüşen Çakır, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. 

ÇOCUKLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kirazpınar Mahallesi'nde güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılanan Serap Çakır, vatandaşların derdini dinleyerek şikayet ve sorunları not aldı. Mahallede çocukların büyük ilgi gösterdiği Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirerek gönüllerini aldı. 

SORUNLARI BİLİYORUM

Ev ziyaretlerinde seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Serap Çakır, projelerini anlattı. Çakır, "Gebze'nin sorunlarını Gebze'de yaşayan birisi olarak çok iyi biliyorum. Sizlerinde buradaki sorunlarınızı biliyorum ve çözeceğime söz veriyorum. Allah'ın izni ile benim dönemimde gerekli hizmeti ve ilgiyi göreceksiniz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.