Serap Çakır’a geniş aile desteği

Serap Çakır’a geniş aile desteği

Gebze Belediyesi’nin bağımsız başkan adayı Serap Çakır’ı seçim başlangıcını yaptığı mitingde annesi, kız kardeşleri, yeğenleri, eniştesi, kaynı ve kaynının dostları ile müstakbel gelinden oluşan geniş ailesi de yalnız bırakmadı

2-270.jpg4-099.jpg5-040.jpg

Gebze’de 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda önceki gün gerçekleştirdiği mitingle seçim başlangıcını yapan Gebze Belediyesi’nin bağımsız başkan adayı Serap Çakır’ın eşi İlker Çakır ile çiftin çocukları İlkay ve Berkay’dan oluşan çekirdek ailesi tam yanında, platformda idi. Geniş ailesi ise meydanın her yerinde.

En ön saflarda annesi Necla Kıllıoğlu, kız kardeşleri Sibel Dumanlıova ve Serpil Buyrucu, yeğenleri Gülşah Dumanlıova ve Yağmur Buyrucu ile Çakır Ailesi’nin müstakbel gelini, İlkay Çakır’ın nişanlısı Elifnur Koç yer aldı.

Eniştesi Mehmet Dumanlıova ile yeğeni Kerem… Baba oğul meydanın girişine yakın civarda gelenleri karşılayan heyette idi.

Kaynı Furkan Çakır da benzer konumda gelenlerle ilgilendi.
Ağırlıklı olarak eş dost çevresini de mitinge davet etmişti. Latte Cafe’nin sahibi Dinçer Erenoğlu ve nazik eşi Nermin Erenoğlu ile de, Akse Sapağı civarından gelen diğer dostlarını da muhabbetle karşıladı.

Gebze gibi devasa nüfuslu ve çok kimlikli bir ilçede üstelik bir kadın olarak ve yine üstelik bağımsız şekilde belediye başkanlığına aday olan Serap Çakır’ın bu hamlesi öncesi şekil o ki bir geniş aile meclisi de yapılmış.

Bunun yansımaları, meydanda da kendisini hissettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.