SERAP ÇAKIR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

SERAP ÇAKIR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Gebzespor’un güçlü taraftar grubu Eskiçarşı safını belirledi.

eskicarsi.jpg

31 Mart yerel seçimler öncesinde Bağımsız Gebze Belediye Başkan adaylığını ilan eden Serap Çakır’a destek çığ gibi büyüyor. Sivil Toplum örgütleriyle birlikte birçok kesimden Çakır’a destek mesajları yağıyor.

GEBZE GÜZELEŞECEK

‘Gebze ayağa kalkıyor’ sloganıyla binlerce Gebze’liyi umutlandıran değişim ateşini yakan Çakır Gebze’nin model şehir olması için startını resmen vererek Gebze’yi hep birlikte güzelleştireceklerini duyururken bu girişim özellikle spor camiası ve Sivil Toplum örgütleri tarafından büyük destek gördü.

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

Türkiye’nin sanayide can damarı olan, ekonominin başkenti Gebze hak ettiği yeterli yatırımları bir türlü göremedi. Sosyal ve sportif organizasyonlarıyla vasatın altında kalan, İstanbul ve Kocaeli arasına sıkıştırılmış bir hamal görevi gören Gebze’de halkın büyük bir kısmı değişim istiyor.  

ESKİÇARŞI SAFINI BELİRLEDİ

 Gebzespor’un güçlü taraftar grubu Eskiçarşı 31 Mart yerel seçimler öncesinde safını belirledi. Tribünlerin önde gelen isimleriyle birlikte büyük bölümü Serap Çakır’a desteğini resmen ilan etti. Çakır’a Gebzespor taraftarlarıyla birlikte Darıca’nın cefakar taraftar grubu Çınaraltı’da destek olacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.