Serap Çakır'a coşkulu karşılama

Serap Çakır'a coşkulu karşılama

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Samsun Asarcıklılar Derneği'nin açılışına katıldı. 

2-353.jpg3-157.jpg4-141.jpg

Hemşehrileri, açılışa katılan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı meşale ve sloganlarla karşıladı. Yoğun ilgi ve katılımla karşılanan Serap Çakır, kurdele kesiminin ardından kapıda hemşehrilerine seslendi.

GEBZE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze için çok önemli projelerimiz var. Gebze, ilk 5 yılda yapacağımız projelerle tam anlamıyla bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi. 

TAPU SORUNU HAKKINDA VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLECEK 

Yavuz Selim Mahallesi'nde yaşanan tapu sorunu içinde soruları yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Önümüzdeki günlerde tüm mahalle halkı ile bir araya gelerek bu konuda sizleri bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı. 

FORMA VE ATKI HEDİYE EDİLDİ

Açılışta Samsun Asarcıklılar Derneği Başkanı Hasan Altunay, aslen Samsunlu olan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a Gebzespor forması ve Samsunspor atkısı hediye ederek katılımları nedeniyle teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.