Serap Çakır, dedikodulara yanıt verdi

Serap Çakır, dedikodulara yanıt verdi

​​​​​​​Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Çiler Boylu'nun sunduğu programda bir takım söylenti ve dedikodulara yanıt verdi. 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Çiler Boylu'nun sunduğu programda bir takım söylenti ve dedikodulara yanıt verdi. 

BAŞKA BİR PARTİYE GEÇMEYECEĞİM

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan programda, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçildikten sonra başkan bir partiye geçecek misiniz? sorularına yanıt veren Serap Çakır, "Ben ilk etapta MHP'nin adayı idim. Daha sonraki süreçte çekildim. Ve ardından ise başka bir partiye geçmek yerine bağımsız aday olarak devam etmek istedim. Aynı seçim içinde başka bir partiye geçmek bana göre uygun değildi. O nedenle bağımsız aday olarak devam ediyorum. Seçildiğim takdirde ilk 5 yıl bağımsız belediye başkanı olarak görevime devam edeceğim. Çünkü her parti seçmeninde oy alacağım için bir partiye geçmem etik değil. Kesinlikle 5 yıl boyunca bağımsız olarak görevimi sürdüreceğim" dedi. 

PAZARLIK SÖZ KONUSU DEĞİL, OLMAYACAK

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçime bir gün kala AK Parti ile pazarlık yapıp geri çekileceği iddialarına ise, "Bir çok dedikodu var. Daha önce son 10 gün kala çekileceğim söyleniyordu, şimdi 1 güne indi. Kesinlikle aslı astarı olmayan dedikodular. Gücümüzün farkında oldukları için algı oluşturulmaya çalışılıyor. Vatandaşlarımızdan bu tarz söylemlere kulak asmamalarını rica ediyorum. Böyle bir pazarlık söz konusu değil ve olmayacak. Bu işin artık geri dönüşü yok" şeklinde yanıt verdi. 

AİLE ŞİRKETİ YÖNETMEYECEĞİZ

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın seçilmesi halinde belediyeyi eşi İlker Çakır'ın yöneteceği iddialarına ise şöyle cevap verdi; " Belediye bizim aile şirketimiz değil, kamunun malı. Belediyeyi yönetmek için ben adayım. Belediyede benim dışımda eşimde olsa bile ikinci bir kişinin yetkisi olamaz. Ben özel hayatımda da işime kimseyi karıştırmayan bir yöneticiyim. Bu dedikodulara aldırış etmeyin diyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.