‘Seni muhatap bile almıyorum’

‘Seni muhatap bile almıyorum’

 İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen'in dosyasını sürpriz bir şekilde hazırlayan ve ilçe örgütüne teslim eden Türkiye Muhtarlar Derneği...

 

İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen'in dosyasını sürpriz bir şekilde hazırlayan ve ilçe örgütüne teslim eden Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, kendisi hakkında konuşan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e cevap verdi. “Şen koltuğuna sahip çıksın" açıklamalarında bulunan Civelek'i hedef alan Süleyman Şen, Civelek'i kendisine muhatap bile almadığını söyledi. Şen, “Civelek bilmelidir ki bizlerin yapıştığı, üzerine titrediği, korumak zorunda olduğu bir koltuk yok” diyerek, sert çıktı.

 

KERAMETİ MEÇHUL!

Süleyman Şen, koltuğunu korumak gibi bir tasasının olmadığının altını çizerek, “Biz bu koltukların bizlere halk tarafından emanet edildiğinin bilincindeyiz. Bu yüzden benim koltuğumu korumak gibi bir tasam olmadığı gibi bu mevzu kerameti meçhul zevatlarında haddine değildir. Kendisi, partisinde muhalif olan herkesi uzaklaştırmaya, disipline vermeye ve biricik koltuğunu koruma telaşıyla hareket etmeye alışkın olduğu için bizi kendisiyle karıştırmış" diye konuştu. 

 

SIRF LAF OLSUN

“Boşuna tasa etmesin Süleyman Şen'in Civelek gibi koltuk sevdası yok” diyerek Civelek'e seslenen Şen, “Kendisi de dahil gerekli şartları taşıyan herkes her hizmet noktasına aday olabilir. İktidar partisinin Kocaeli gibi önemli bir ilde teşkilatın en üst noktasında bulunan biri sırf laf olsun anlayışıyla konuşmaktadır. Korku dağları sarmış, MOBESE kamerası görseler iki çift laf ederek durumu kurtarma derdine düşmüş vaziyetteler” diye eleştirdi.

 

KORKU KAYBETMEK

Meselenin Sefa Sirmen olmadığını savunan Süleyman Şen, “Artık iyiden iyiye fark edilmektedir ki mesele Süleyman Şen meselesi de değildir. Sefa Sirmen ismi sadece korkularının biraz daha açığa çıkmasına vesile oldu. Asıl mesele bugün CHP çatısı altında aday adayı olan arkadaşlarımdan hangisi aday olursa, kendilerini müşkül duruma sokacaktır. Korkuları partililerine hesap verememekten, üzerlerine titredikleri koltukları kaybetmektendir” diyerek Civelek'i hedef aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.