Şeker’den CHP’ye ve MHP’ye sert eleştiri

Şeker’den CHP’ye ve MHP’ye sert eleştiri

 AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çözüm sürecine karşı yapılan eleştirilere karşı çıkarak,  “Çözüm süreci hakkında yapılan eleştirilere...

 

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çözüm sürecine karşı yapılan eleştirilere karşı çıkarak,  “Çözüm süreci hakkında yapılan eleştirilere gelince; sürecin sonunda özerklik hakkı verilecekmiş. Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Zaten bu konuyla ilgili Sayın Başbakanımızın çok net açıklamaları var. İkinci bir eleştiriye gelince, Abdullah Öcalan’a özgürlük. Bunlar aslı astarı olmayan iddialardan öteye gitmez. Muhalefetin çözüm sürecine yaklaşımına bakarsak; CHP tam bir yamalı bohça, kimin ne dediği belli değil. MHP maalesef çözüm sürecine sıcak bakmıyor” dedi.

 

 

ARTIK ŞEHİT GELMİYOR 

7-8 aydır şehit gelmediğini söyleyen Şeker, “Bu durum ülkemiz insanları için büyük bir kazanımdır. Geçenlerde Ankara’da birçok asker uğurlamasına denk geldim, artık insanlar asker gönderirken gözünün içi gülüyor ama bundan 7-8 ay önce bundan söz edemezdiniz.

Tabi bir de çözüm sürecinin ekonomik boyutu var;  terörü bitirebilmek için geçmişten bu zamana kadar direk veya en direk yollarla 600 milyar dolar para harcandı. Eğer bu meblağlar terörü bitirmek için değil de bu ülkeye hizmet için harcanmış olsaydı; 29 Ekim’de açılışını yapacağımız hızlı treni bundan 15 yıl önce kullanıyor olacaktık, şu anda kullandığımız duble yolları-otoyolları 20 yıl önce kullanıyor olacaktık, yakın zamanda Iğdır’da Şırnak’ta açtığımız havaalanlarını 10 yıl önce açmış olacaktık” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.