Şeker AKP’li kadınların konuğu oldu

Şeker AKP’li kadınların konuğu oldu

 AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret ederek AKP İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. AKP Kocaeli Milletvekili...

 

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret ederek AKP İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ile birlikte ilçe kadın kolları yönetimiyle bir araya geldi. Hükümetin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler veren Şeker, ilçe kadın kolları yönetiminin sorularını cevapladı.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren Şeker,  “Ak Partinin kendisine misyon edindiği hizmet anlayışını Dilovası’nda da icra edindiğini vurgulayarak ‘’Daha çok çalışıp partimize ve ilkelerimize sadık kalmalıyız’’ ifadelerinde bulundu. Parti olarak hedeflerinin 2009 yerel seçimlerinden daha fazla oy almak olduğunu belirten Şeker ‘’Kocaeli’ndeki bütün belediye başkanlarımız ilçelerine yapmış oldukları hizmetlerle başarılarını ispatlamışlardır. Seçim öncesi söylenen projelerin yanı sıra daha fazlasını icra etmişlerdir ‘’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.