“Şehitlik makamı övünç kaynağıdır”

“Şehitlik makamı övünç kaynağıdır”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Savaşı’nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şehitliğin bir...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Savaşı’nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şehitliğin bir insanın ulaşabileceği en yüce makamlardan bir olduğunu belirten Başkan Köşker, “Şehitlik ve gazilik milletimizin en fazla değer verdiği, tarihin her döneminde gurur ve şerefle taşıdığı en yüce, en kutsal makamlardır” dedi. Başkan Köşker mesajında, “Şehitlik makamı bizler için acı bir kayıp ve üzüntü vesilesi değil, bilakis övünç ve gurur vesilesidir. Zira bizler, inancımız gereği şehitlerimizin yaşadığına ve diri olduğuna inanıyoruz.

18 Mart Şehitler Günü vesilesiyle, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda sergiledikleri kahramanlıklar ve fedakarlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlığımızı ve güvenliğimizi korumak için canlarını feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.