“Şehit ve gaziler üzerinden siyaset yapmayın”

“Şehit ve gaziler üzerinden siyaset yapmayın”

  CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret...

 

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  CHP İlçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Dernek Başkanı Davut Nalbant ile dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılandı.

AFRİN SİYASET MALZEMESİ YAPILIYOR

CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz burada yerel ve genel gündem üzerine görüşlerini açıkladı.  Yılmaz,  iktidar partisinin İstiklal Marşı’nı değiştirme girişimlerine tepki göstererek,  İstiklal Marşı’nın Türk ulusunun değişmez ve değiştirilemez milli marşı olduğunu ifade etti.

Afrin’de Türk ordusunun terörle mücadele operasyonlarına her zaman destek verdiklerini de belirten CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz, “Ancak şehit ve gaziler verdiğimiz bu operasyon ne yazık ki iktidar partisi tarafından seçim yatırımı olarak değerlendiriliyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Şehitler üzerinden siyaseti doğru bulmuyoruz ve asla kabul etmiyoruz”dedi.

GEBZE SORUNLAR YUMAĞI İÇİNDE

Gebze’nin sorunları üzerin de  görüşlerini ifade eden  CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz, “ Gebze çok önemli  ve büyük sorunlar yumağı içindedir. Yerel yönetim sorunları çözmek yerine  daha da büyümesine neden oluyor.  Köylerde ise sorun çok daha büyük. Köy yaşamları bitirilmiş, köylüler bir çok sorun içinde.  Ancak iktidar partisi bu sorunları görmezde geliyor, halının altına süpürüyor.

CHP olarak Gebze ve köylerin sorunlarına karşı her zaman duyarlı ve çözüm üreten bir noktadayız.  Gebze’nin çağdaş bir kent olması ve sorunlarının bitirilmesi adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. “dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.