Şehir hastanesine inceleme gezisi

Şehir hastanesine inceleme gezisi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz hafta İzmit Cephanelik mevkiinde yapımı devam etmekte olan Gama Holding ve Türkerler Holding iş ortaklığıyla hayata geçirilecek Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatına teknik gezi düzenledi.

Geziye İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube yönetim kurulu üyesi Nevzat İlker Ural, Tuncay Arıcan, Cihan Bahadır Yaşar, Ömer Faruk Balamir, Şube Sekreteri İnşaat Mühendisi Berkay Güngör, Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk ve oda üyeleri katıldı.
Şantiye girişinde Yapım Şefi İnşaat Mühendisi Şükrü Cengiz Çetinkaya ve Sözleşme Yönetimi İnşaat Mühendisi Damla Yaşar tarafından karşılanan katılımcılara yönetim ofisinde proje hakkında sunum yapıldı. Sunum, Yapım Şefi İnşaat Mühendisi Şükrü Cengiz Çetinkaya tarafından yapıldı. Çetinkaya, "Toplam 368 bin 668 metrekarelik arsa alanında yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi’nin bin 180 yatak kapasiteli olarak inşaa edildiğini ve Proje tamamlandığında hem Kocaeli iline, hem çevre illere ve yerleşimlere yüksek kalitede sağlık hizmeti verilmesi sağlanmış olacaktır." dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.