ŞefDer Gebze’de Asiye Kurt  Başkanlığında şubeleşiyor

ŞefDer Gebze’de Asiye Kurt Başkanlığında şubeleşiyor

Hanifi Özen başkanlığındaki Bursa merkezli Uluslararası Şefler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 11’nci şubesini Gebze’de açacak. Gebze Şube kurucu başkanlığını Asiye Kurt üstlenecek

ascilar.jpgbirarada.jpg

Kısa adı ŞEFDER olan Hanifi Özen başkanlığındaki Bursa merkezli Uluslararası Şefler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 11’nci şubesini Gebze’de açacak. Gebze Şube’de kurucu başkanlığı Epaş Grup’ta aşçıbaşılık yapan Asiye Kurt üstlenecek. Kamuoyunun bir dönem DSP Darıca İlçe Başkanı olarak da tanıdığı Aytül Ersöz kurucu şube yönetiminde başkan yardımcılığını üstlenecek. Ersöz mesleğini Gebze Minica Cafe’de sürdürüyor. Kurucu şube yönetimi yedi kişiden oluşacak.

GENEL MERKEZ DE AĞIRLANDI

Kuruluş aşamasındaki şube önceki gün Gebze Belediyesi Motta Kafe’de ses getiren bir etkinlik düzenledi. Derneğin genel başkanı Hanifi Özen’in de katıldığı etkinlikte genel merkez yönetimi ile Gebze Şube kurucuları ve üyeleri bir araya geldi.

BİRÇOK İLDEN USTA AŞÇILAR

Etkinliğe İçerenköy’de oturan, Türk mutfağının tanıtımı için Japonya’ya davet edilen Fatma Atamur; Eskişehir’den Şenel Bülbülcü, Bursa Polis Meslek Yüksekokulu mutfağının şefi Adil Uslu, İstanbul Mecidiyeköy’deki Pera Cafe’nin şefi Yücel Dinç ile birlikte Antalya, Konya, Ankara, Sakarya ve Kocaeli’den çok sayıda aşçı katıldı. Sektöre ve mesleğe yıllarını veren şefler onurlandırılırken küçük yarışmalar ile keyifli vakit geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.