Sedat cezalı

Sedat cezalı

Düşme hattıyla puan farkı 1’e inen 3.Lig 3’ncü Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, haftanın ilk çalışmasını dün Kavaklı sahasında yaptı.

Kırmızı-Siyahlı ekipte sarı kart cezalısı durumuna düşen Sedat izinli olduğu için çalışmaya katılmadı. Ayrıca yine izinli olan Rıdvan ile Ömer Boz da yoktu. Kasık ağrısı olan Uğur Erk kısa süreli koşudan sonra çalışmayı bıraktı. Uğur Uğur ile Yusuf Tursun ise tamamen iyileşti. Isınma ile başlayan antrenmanda daha sonra yarım sahada çift kale maç yapıldı.

 

Başkan Ahmet Şahin başından sonuna kadar izlediği antrenman sırasında teknik direktör Kayhan Çubuklu ile uzun süreli bir görüşme yaptı. Yönetimden 4 isim de antrenmanı takip etti. Karacabey yenilgisini değerlendiren Çubuklu, “20 dakikada 4 gol kaçırdık. Tıpkı bir önceki hafta olduğu gibi, biz kaçırdık onlar attı. Şans bizden yana değildi” dedi. Çubuklu, bu haftaki Adliye maçıyla ilgili olarak ise, “Bu maçta en çok ihtiyacımız olan Sedat maalesef yok. İşimiz oldukça zor. Elimizden geleni yapıp Ankara’dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.