Sedat Cengiz, Gölcükspor’a veda etti

Sedat Cengiz, Gölcükspor’a veda etti

2 sezon Gölcükspor’a başarılı hizmetler verdikten sonra, geçen sezon başı 24 Erzincan’a giden Sedat Cengiz, devre arasında yeniden yuvaya dönmüştü.

Tamımın ligde kalışında önemli katkı sağlayan deneyimli isim önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kırmızı-Siyahlı ekibe veda etti. Sedat Cengiz, takımı ligde futbolcu grubunun bıraktığını söyledi, “Başka kimse bundan kendine pay çıkarmasın” dedi.

“BAŞKA KİMSE PAY ÇIKARMASIN”

“Bana paradan önce birçok güzel insan kazandıran Gölcükspor’dan bugün itibariyle kendi kararımla ayrılmış bulunmaktayım. Hiçbir zaman verilen sorumluluklardan kaçmadan gururla formasını giyip kaptanlığını yaptığım 2,5 yıllık bu süre zarfında bana yardımcı olan başta kulüp çalışanlarına ve yönetici abilerime çok teşekkür ederim. Bu kararı alma sebebim ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK BİTTİ MANTIĞIDIR. Bu seneki sıkıntılı süreçten çıkmamızın tek sebebi oyuncu arkadaşlarım ve kardeşlerimdir. Başka kimse bundan kendine pay çıkarmasın çünkü öyle bir hakları ve mücadeleleri olamamıştır. KÜÇÜK DÜŞÜNEN KÜÇÜK KALIR. Eğer bir kusurum yanlışım olduysa affola. Herkes hakkını helal etsin, benden yana herkese helaldir. Gelecek sezonlarda Gölcükspor’a ve formasını giyecek kardeşlerime başarılar dilerim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.