SEDAŞ’lı çocuklar ödüllerini aldılar

SEDAŞ’lı çocuklar ödüllerini aldılar

   SEDAŞ’ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen “SEDAŞ’lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor”...

 

 

 SEDAŞ’ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen “SEDAŞ’lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor” isimli yarışma Türkiye de bir ilke imza atılmasını sağladı. Sakarya’da düzenlenen ödül töreni ile yarışmada başarılı çocuklara aileleri ile birlikte teşekkür belgeleri ve hediyeleri verildi. Oluşturulan 5 dakikalık video https://youtu.be/a3w4UZaVtsksosyal medya da da yayımlandı.

SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTILAR

SEDAŞ yarışma ile Türkiye’de bir ilke imza atarken, çocukların  İş güvenliği mesajları ile elektrik dağıtım sektöründe de bir ilk uygulamayı gerçekleştirdi. ISG (İş Sağlığı Güvenliği) kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayan “örnek çocukların” ödül töreni göz doldurdu. Serdivanda bir restaurantta gerçekleşen ödül törenine SEDAŞ Müşteriler Grup Müdürü Orhan Sönmez, SEDAŞ İşletme ve Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ Teknik Olmayan Kayıplar Müdürü Sefer Güler, projenin SEDAŞ öneri sisteminden değerlendirilerek uygulamaya alınması için mimarlığını yapan  SEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Mustafa Özgür Özbek ile SEDAŞ’lı aileler çocuklarıyla birlikte katıldı. SEDAŞ çalışanları iş güvenliği kültürünü toplumda daha da çok artırmak amacıyla, SEDAŞLI çocukların  “çalışan anne ve babalarına” seslendiği ve iş güvenliğiyle ilgili mesaj verdikleri video tüm aileler ve yarışmaya katılan çocuklarla izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.