SEDAŞ’ın ‘Can Kurtaran’ İşletme Bakım Ekibi

SEDAŞ’ın ‘Can Kurtaran’ İşletme Bakım Ekibi

Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesindeki yangında, yabancı uyruklu kişilere ilk yardım müdahalesinde bulunan ve yangının daha çok can kaybına yol açmasının önüne geçen SEDAŞ çalışanlarının üstün gayret ve çabaları takdirle karşılandı.    

Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesindeki yangında, aldıkları insiyatif ve yangında mağdur olan ve şok geçiren yabancı uyruklu kişilere ilk yardım müdahalesinde bulunan ve yangının daha çok can kaybına yol açmasının önüne geçen SEDAŞ çalışanlarının üstün gayret ve çabaları takdirle karşılandı.    
Sabah arıza ihbarı ile Şekerpınar bölgesinde göreve giden ve yaptıkları çalışmayı tamamlayıp dönerken uzaktan fabrika yangınının ilk alevlerini fark ettiklerinde hızlıca olay mahalline giden SEDAŞ işletme bakım ekibi çalışanları  Aşkın Aydemir  ve  Aslan Günaydın bölgeyi besleyen trafodan elektrik kesintisi yaparak yangın için ilk önlemi aldılar. SEDAŞ SCADA kumanda merkezi ile koordinasyon içinde elektrik kesim işlemi yaptıktan sonra İtfaiye ile de iletişime geçen SEDAŞ çalışanları itfaiye, polis ve ambulans gelene kadar yangın alanında alınan önlemlere destek verdiler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.