SEDAŞ’dan Fırsat Eşitliği Çalıştayı

SEDAŞ’dan Fırsat Eşitliği Çalıştayı

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ’ın toplumun ihtiyacı olan bilgilenme ve bilinçlenmeye, olumlu değerlerin sahiplenilmesine  ait  ihtiyaçların karşılanmasına  katkı sağladığını ve bu amaçla bir çalıştay başlattıklarını belirtti.

sedasta_firsat_esitligi_calistayi-(5).jpg

2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemindeki  maddeler içinde bulunan, ‘eşitsizliklerin azaltılması, cinsiyet eşitliği’ başlıkları ile direkt ilgisi olan “Fırsat Eşitliği Projesi” için  SEDAŞ Fırsat Eşitliği Kurulunu oluşturdu ve bu konudaki çalıştay çalışmasına start verdi. Çalıştayda;  Danışman ekip içinde yer alan Shevolution Takım Lideri Lesley Abdela, Toplumsal Cinsiyet ve Fırsat Eşitliği Uzmanı Efsa Kuraner, Toplumsal Cinsiyet ve Fırsat Eşitliği konusunda Uzman Tercüman Halil İbanoğlu, TES-İŞ Sendikası İşyeri Temsilcileri Levent Pehlivan, Fuat Ayvalık, SEDAŞ’ın teknik ve idari kadrolarında görev yapan departman yöneticileri ile bu birimlerdeki SEDAŞ çalışanları yer alıyorlar. Projenin tüm çalışanlara yaygınlaştırılarak, bu konuda top yekün farkındalık yaratılması hedefleniyor. 

 “ÇALIŞTAYA BAŞARILAR DİLERİM”

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, “Ülkemizde “toplumsal cinsiyet ve fırsat eşitliği” kapsamında çok güzel çalışmalar olduğuna tanık oluyoruz. Bu anlayış ve düşüncenin toplumumuzda daha da çok yaygınlaşacağına, SEDAŞ olarak projemizin içinde yaşadığımız topluma, ülkemize ve milletimize gereken katkıyı sağlayacağına inanıyoruz. “Fırsat Eşitliği Kurulunda” görev yapan tüm arkadaşlarıma farkındalık yaratacakları bu proje için gerçekleştirecekleri faaliyetleri ve başlattıkları çalıştay için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.