SEDAŞ Miniklere Enerji Tasarrufunu Anlattı

SEDAŞ Miniklere Enerji Tasarrufunu Anlattı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) Enerji Tasarrufu haftası nedeniyle Anaokulu öğrencilerine elektriğin verimli ve güvenli kullanılması konusunda bilgiler verdi.

11-003.jpg

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından,  SEDAŞ eğitim salonunda, SEDAŞ’ın görevleri, faaliyetleri, enerji tasarrufu ve enerjinin güvenli kullanılması ile ilgili bilgiler aktarıldı. Miniklerin elektrik ile ilgili bilinçlendirilmeleri sağlanırken, elektrik kullanılması sırasında dikkat edilmesi gereken önemli kurallara da dikkat çekildi. Kendilerine yapılan sunumu dikkatle dinleyen öğrenciler, SEDAŞ’ın saha çalışanlarının zorlu hava koşullarında enerji verme mücadelesi videosunu beğeniyle izlediler.

Sunum sonrası, öğrencilere enerji tasarrufu ve güvenli elektrik kullanımı broşürleri dağıtıldı. Elektrik arızalarında arayacakları numara olan 186 nolu telefon hattını da bilmeleri için bu numarada kendilerine öğretildi. Okul öğretmenleri ve minik öğrenciler değerli bilgilerin kendileri ile paylaşılması nedeniyle, kendilerini misafir eden SEDAŞ’a ve yöneticilerine teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.