SEDAŞ KOİF’18 istihdam fuarında

SEDAŞ KOİF’18 istihdam fuarında

   SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)  bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarına...

 

 

 

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)  bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarına bu yıl  “İş’te Fırsat Eşitliği Teması” ile katılıyor. SEDAŞ şirket bünyesinde kadın sayısını arttırmak ve aynı zamanda şirket içi kadınlara yönelik kariyer fırsatlarını iyileştirmek için “İş’te Fırsat Eşitliği” projesi kapsamında  Kariyer Günleri (KOİF’18) organizasyonuna katılıyor. İş başvurularını da SEDAŞ açtığı standda alarak İK uzmanları SEDAŞ hakkında bilgilendirmeler sağlıyor. Kadın çalışanlara sağlanan imkanlar ve “İş’te Fırsat Eşitliği” konusunda yapılanlar Uzmanlar tarafından ayrıca anlatılıyor. 

 "İstihdamda Milli Seferberlik Programı"na destek vermek amacıyla Kocaeli Valiliği koordinatörlüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası iş birliğiyle Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda 187 firma stant açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.