SEDAŞ ile TES–İŞ anlaşmayı imzaladı

SEDAŞ ile TES–İŞ anlaşmayı imzaladı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ)  ile  Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ)  arasında 03 Mayıs 2019 tarihinde başlayan görüşmeler, 12 Temmuz 2019 tarihi itibariyle uzlaşma ile sonuçlandı.

Taraflar arasında SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde gerçekleşen imza törenine,  SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz, Finans Direktör Vekili Fırat Soğancık,  SEDAŞ Grup Müdürleri ve Departman yöneticileri,   TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma,  TES-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Sedat Çokol ve Hüseyin Özil, TES-İŞ Sendika Avukatı Hakan Lamper, TES-İŞ Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Şube Sekreteri Naci Çolak, Mali Sekreter Hasan Arıcı, Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün,  Eğitim Sekreteri Rıdvan Akın ve SEDAŞ İşyeri Baş Temsilcileri ve işyeri temsilcileri katılım gösterdiler.
2 YILLIK BİR DÖNEMİ KAPSIYOR
SEDAŞ ile TES-İŞ Sendikası arasında SEDAŞ’ın faaliyet bölgesi olan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki 1.300 işçiyi kapsayan (İTİS) İşletme toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tarafların 6. kez bir araya gelmesi ve  arabuluculuk süresi dolmadan anlaşma sağlanması ile tamamlandı. İmza altına  alınan 6 Dönem Toplu İş Sözleşmesinin, 01 Mart 2019 ile 31 Aralık 2021 tarihlerini kapsayacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.