“Seçimlerde 8+1’i hedefliyoruz”

“Seçimlerde 8+1’i hedefliyoruz”

** Ak Parti Gebze Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilgili açıklamalarda bulundu. Ayar, “seçimlerde 8+1’i hedefliyoruz ”dedi. ...

** Ak Parti Gebze Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilgili açıklamalarda bulundu. Ayar, “seçimlerde 8+1’i hedefliyoruz ”dedi.  Ayar ayrıca Gebze SKM başkanlığına oy birliği ile eski Meclis Üyesi Selamet Güner’in getirildiğini söyledi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatında düzenlenen  basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Çifte bayram yaşıyoruz. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının mutluluğunu hem de Gebzespor'un şampiyonluk sevincinden kaynaklı bayramı yaşıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da üçüncü bayramı yaşayacağız. Yapılacak seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uygulanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz. Bu başarı onun eseridir” dedi.

GEBZE’DE 350’NİN ÜZERİNDE STK ZİYARET ETTİK

Göreve geldikleri günden bugüne yapılan çalışmaları da değerlendiren İrfan Ayar; “Sürekli olarak yarın seçim yapılacakmış gibi gece gündüz çalışıyoruz. 350'nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızda aktif yapıda binin üzerinde insan var, buna istişare heyetini de katarsanız bu sayı 1200 kişiye ulaşıyor. Seçim süreci için bir SKM oluşturuyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezimizin başına Selamet Güner üzerinde hep birlikte oy birliği ile karar kıldık. İlçe Başkanı olarak ben de ne görev verirse hazır olduğumu belirtmek isterim. Artık hedefimiz tek başına iktidar olmak” Dedi.

SEÇİMLERDE 8+1’İ HEDEFLİYORUZ

İlçe Başkanı İrfan Ayar ayrıca, seçimlerde AK Parti olarak Kocaeli’de 8+1 milletvekili olduğunu söyledi. İlk sekizde Gebze bölgesinden bir kişinin garanti olduğunu ikinci ismin de ağırlıkta yer almasının planlandığını söyleyen Ayar, kısa süre içerisinde MHP İlçe başkanı ile de bir araya geleceklerini ve teşkilatlara da her hangi bir fitneye itibar etmemeleri konusunda uyarıda bulunduğunu ifade etti.

Gebze’nin nüfusunun 368 bin 278, seçmen sayısının da 252 bin 459 olduğunu söyleyen Ayar, İYİ Parti’nin mağdur rolü oynamaması için seçime girmesini kendisinin de istediğini, CHP’den İYİ Parti’ye ani geçiş yapan 15 vekilin durumunu da manidar bulduğuna dikkat çekti.

SKM BAŞKANI SELAMET GÜNER

Eski meclis üyesi ve yeni SKM Başkanı Selamet Güner de kısa bir konuşma yaparak, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Güner, "Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatımın içinde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan partiyiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.