Seçim sürecini değerlendirdiler

Seçim sürecini değerlendirdiler

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ittifak kuran AKP, MHP ve BBP Gebze ilçe başkanları dün bir basın toplantısı düzenlediler

AKP, MHP VE BBP TOPLANDI:

 

. AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ev sahipliğinde Gebze Dostlar Sofrası’nda gerçekleşen toplantıya MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ile ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk olarak AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bir konuşma yaparak, “24 Haziran seçimlerinde MHP ve BBP ile bir ittifak yaptık.

Türkiye’nin istikbali ve istikrarı söz konusu olduğu zaman bu ülkenin siyasi partilerin bir araya geldiğini gördük. Aynı birlikteliği 15 Temmuz’dan sonra İstanbul’da yapılan mitingde de gördük. 24 Haziran seçimlerinin hayırlı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” dedi. İrfan Ayar’ın ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir konuşarak, “Genel başkanımız Türk milletinin yanında olarak ittifak yapmıştır.”dedi.

Toplantıda son olarak konuşan BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ise “Bu ülke başkasının değil, bu ülkeyi böldürmemek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.