“Seçim kazanmaya geldim”

“Seçim kazanmaya geldim”

  CHP Gebze’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Yakup Yılmaz, “Gebze’ye kazanmaya geldim. 1984 ve 1989 ruhunu yaşatıp, 1994’de...

 

 

CHP Gebze’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Yakup Yılmaz, “Gebze’ye kazanmaya geldim. 1984 ve 1989 ruhunu yaşatıp, 1994’de bıraktığımız bayrağı 2014’de yeniden dikmeye geldim” diye konuştu.

Dün gazetemizi ziyaret ederek, gazetemizin imtiyaz sahibi İsmail Kadı ve Yazı İşleri Müdürümüz Levent Altun ile görüşen Yakup Yılmaz, aday adaylığı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Halen Balıkesir Gökçeyazı Belediye Başkanı olan Yakup Yılmaz, geçtiğimiz günlerde CHP Genel merkez Yerel Yönetim Komisyonu’na başvurarak Gebze’den belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yapmış ve kabul edilmişti. 10 Kasım Pazar günü saat 14.00’de CHP Gebze ilçe başkanlığında aday adaylığını açıklayacak olan Yakup Yılmaz, CHP’ye heyecan katmak ve birlikte çalışmak istediğini belirterek, “Diğer aday adayı arkadaşlarımla birlikte demokrasi şöleni yaşamaya geldim. Yarıştan kim çıkarsa çıksın hep birlikte partimizin kazanması için birlikte çalışacağız” diye konuştu.

CHP’NİN BAYRAĞI YENİDEN DİKECEĞİZ

 

Aday adaylık açıklamasına CHP’nin önde gelen isimlerini de davet ettiğini belirten Yılmaz, “Açıklamaya mesaj yolu ile herkese haber vereceğim. Bu seçimlerde CHP’nin birlik ve bütünlüğe ihtiyacı her zamankinde daha çok ihtiyacı var” dedi. Diğer iki aday adayı ile de görüştüğünü belirten Yılmaz, “Gebze’de bulunan partimizin ve diğer kanaat önderleriyle gerekli görüşmeleri yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Birlik ve bütünlük içersinde bu süreci götüreceğimize inanıyorum. Yıllardır yerel yönetimlerde kazandığım tecrübeleri ve birikimlerimi Gebze için kullanmak istiyorum. 1994 yılında Gebze belediyesinden inen parti bayrağını yeniden Gebze belediyesine dikeceğimize inanıyorum” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.