‘Seçilirse Akdemir değil, Kocaeli kazanacak’

‘Seçilirse Akdemir değil, Kocaeli kazanacak’

 CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Akdemir’in Çanakkale’de Rektörlük ve Dekanlık yaptığı dönemlerde birlikte çalışmalar sürdüren...

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Akdemir’in Çanakkale’de Rektörlük ve Dekanlık yaptığı dönemlerde birlikte çalışmalar sürdüren Çanakkale Kepez Belde Belediye Başkanı Dr Ömer Faruk Mutan ve Çanakkale Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz bugün Akdemir’i ziyaret etti. İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yalçın Kuşkan da hazır bulundu. Mutan ile Kurnaz Akdemir’in Çanakkale’deki çalışmalarından bahsetti.

YOĞUN ÇALIŞMALAR

Ziyaretlerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek kısa bir konuşma yapan Ali Akdemir, “2003 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ne Dekan olarak başladım. 8 yıl süresince orada Dekanlık ve Rektörlük görevimi sürdürdüm. Yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Sayın Mutan ve Özkurnaz, aday adaylığımı duyunca beni ziyaret etmek istediklerini söylemişlerdi. Çok mutlu oldum ve bu toplantıyı organize ettik” şeklinde konuştu.

HOCAMIZA SAHİP ÇIKIN

Ardından söz alan Ömer Faruk Mutan, Çanakkale’de bulunan 4 belde belediyesi adına geldiklerini belirterek, “İlimize sunduğu hizmetlerin heyecanını Kocaeli halkıyla paylaşmaya geldik. Hocamızın ciddi anlamda tükenmemiş enerjini Kocaeli’ne harcaması bizi heyecanlandırdı açıkçası. Çanakkale’ye gösterdiği sıcaklık ve sevgi hissiyatını Kocaeli’ye de göstereceğine canı gönülden inanıyor ve kazanacağına inanıyoruz. Hocamıza sahip çıkın” açıklamasında bulundu.

KAZANAN KOCAELİ OLACAK 

Son olarak da Ali Akdemir’in Çanakkale’deki lakabının ‘Atom Karınca’ olduğunu kaydederek konuşan Alaattin Özkurnaz, “Buraya Ali Hocamızın adaylık sevincini paylaşmaya geldik. Çok enerjik bir insan, onun çalışma temposuna ayak uydurmak çok zor. Çanakkale’de rektörlüğü kazandığında aslında Çanakkale onu kazanmıştı. Şimdi de Kocaeli kazanacak. Onunla çalışmak isteyenler epey yorulacaklar. Biz gereken neyse yapmaya hazırız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.