ŞAYİR DİLOVASI GENÇLERİNE KUCAK AÇTI

ŞAYİR DİLOVASI GENÇLERİNE KUCAK AÇTI

İş adamı ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Hamza Şayir, Dilovası Belediyespor’un şampiyon genç takımlarına kucak açtıDilovası’nın...

İş adamı ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Hamza Şayir, Dilovası Belediyespor’un şampiyon genç takımlarına kucak açtı

Dilovası’nın duyarlı iş adamı Hamza Şayir önceki akşam Dilovası Belediyespor’un şampiyon genç takımlarını akşam yemeğinde bir araya getirerek örnek bir davranış sergiledi.

 

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

Bu sezon altyapıda şahlanan U-15 ve U-17 liglerini şampiyon tamamlayan Dilovası Belediyespor’un başarısı iş adamı ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Hamza Şayir’in gözünden kaçmadı.

Daha öncede Dilovası Belediyespor’a verdiği sınırsız destekle adından söz ettiren Şayir, gençleri de kucak açarak örnek bir davranış sergiledi.  Tuzla Balıkçısında yaklaşık 40 kişilik futbolcu grubunu bir araya getiren Şayir altyapıda müthiş bir başarı yakalayan Dilovası gençlerini onure ederek taktir topladı.  Başarılı iş adamı tek tek futbolcuların yanına giderek gençleri tebrik etti.

 

HERŞEYİN ALTYAPISI SPORDUR

 

Dilovası gençlerimize kucak açmak bizlerin görevi olmalı. En önemli hizmet geleceğimiz olan gençlere yapılacak hizmetlerdir. Onlar için yapmamız gereken aslında daha çok şey var. her şeyin altyapısı spordur. Bu alışkanlığı elde eden ve düzenli olarak spor yapan kişiler topluma yararlı birer birey haline gelir. Gruplarında şampiyon olan U-15 ve U-17 takımlarını Dilovası Belediyespor’un gerçek emekçileri Seyfettin Oğuz ve Bekir Kılavlı’yı altyapı hocamızı ayrıca kutluyorum. Sosyal sorumluluk projelerinin her zaman içinde bulanmaya özen göstereceğiz” diye konuştu.

 

 

SİYASETİ SPORA BULAŞTIRMAYALIM

 

Yaklaşık 9 yıldır Dilovası Belediyespor’a karşılıksız hizmet eden yönetici Seyfettin Oğuz iş adamı Hamza Şayir’e teşekkür etti. Genç takımlarımızın başarısına seyirci kalmayan Hamza Şayir gibi değerli bir ismin bizle birlikte olması gurur verici bir tablo, umarım bu birlik ve beraberlik her kesime yayılarak devam eder. Bütün gençler bizim, hangi şehirli olduğunun hiçbir önemi yok. Her gencimize kendi çocuklarımız gibi bakıyoruz. Amacımız samimi bir anlayışla gençlere hizmet etmek. Umarız Hamza Şayir gibi duyarlı isimlerimiz bu güzellikleri görür ve gençlerimizin yanında olur” dedi. Oğuz, “Spora siyasetin bulaşmaması gerektiğinin de altını çizerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.