Sarkuysan’dan 38. Yıl konseri

Sarkuysan’dan 38. Yıl konseri

 Sarkuysan Elektronik Bakır Sanayi ve Ticaret AŞ ‘Üretimde 38. Yıl’ kutlamaları çerçevesinde Türk Sanat Müziği Korosu önceki akşam bir konser...

 

Sarkuysan Elektronik Bakır Sanayi ve Ticaret AŞ ‘Üretimde 38. Yıl’ kutlamaları çerçevesinde Türk Sanat Müziği Korosu önceki akşam bir konser verdi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konsere Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurulu üyeleri ile ok sayıda dinleyici katıldı.

 

Konser öncesi Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı bir konuşma yaptı. Sarkuysan fabrikasının kurulduğu günden bu zamana kadar büyüyerek geniş bir aile olduğunu ifade eden Çaycı, “Sarkuysan olarak bölgede yaptığımız okullar olsun çeşitli sosyal projeler olsun buradaki insanları kucaklıyoruz. Türk Sanat Musiki Koromuz 16 yıldır musikinin sevilmesini sağladı. Bu akşam düzenlenen programa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

TRT SES SANATÇISI

 

Hayrettin Çaycı’nın konuşmasından sonra Murat Büyükkaya’nın yönettiği Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Koro söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Konser son olarak ise TRT Ses Sanatçısı Ayşen Birgör sahne aldı. Ayşen Birgör söylediği şarkılarla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.