Sarıbay Darıca turu yaptı

Sarıbay Darıca turu yaptı

 Haftanın bir gününü batı bölgesine ayıran CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz hafta sonu Darıca’daydı. Sarıbay, Darıca İlçe...

 

Haftanın bir gününü batı bölgesine ayıran CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz hafta sonu Darıca’daydı. Sarıbay, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve parti yöneticileri ile  Darıca’da çeşitli programlara katıldı.

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticilerimiz Naim Keskin, İsmail Sancaklı, Ali Yapa, İl Disiplin Kurulu üyesi Kemal Taş, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca İlçe Yöneticileri, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Darıca Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ve meclis üyeleri ile birlikte Darıca’da çeşitli programlara katıldı. Tün gününü Darıca İlçeye ayıran Sarıbay, ilk olarak CHP Darıca Nenehatun Mahalle Temsilciliğine uğradı. Ardından Darıca Osmangazi Mahallesinde bulunan Türkiye Caferiler Vakfı ve Erzurum Şenkaya Turnalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Sarıbay ve beraberindekiler Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılı nedeniyle Darıca Ardahan Derneğinin düzenlediği geceye katılım gösterdiler. Sarıbay ayrıca gün içerisinde birçok taziye ziyaretinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.