Sandıktan Yakup Yılmaz çıktı

Sandıktan Yakup Yılmaz çıktı

Bir süre önce 10 ilçede belediye başkan adayını belirleyen CHP, Gebze Belediye Başkan adayını belirlemek için Pazar günü sandık başına gitti....

Bir süre önce 10 ilçede belediye başkan adayını belirleyen CHP, Gebze Belediye Başkan adayını belirlemek için Pazar günü sandık başına gitti. Yapılan önseçim sonucunda sandıktan Yakup Yılmaz çıkarak, CHP Gebze Belediye Başkan adayı oldu.

27 Ekim'de 7 ilçede yapılan ön seçimin ardından CHPGebze İlçe Örgütü de  belediye başkan adayını ön seçimle belirleme yoluna gitti. Nilgün Aydın, Yüksel Genç ve Yakup Yılmaz ön seçimden çıkmak için kıyasıya yarıştı. Gebze Eşref Bey İlkokulu'nda sabah saat 08.00’de başlayan ön seçim için 14 sandık kuruldu. Kurulan 14 sandıkta toplam  3 bin 47 üye oy kullanırken  Yakup Yılmaz bin 83 oy alırken, Yüksel Genç 675, Nilgün Aydın 89 oy aldı.


GÖZLEMCİ VEKİLLER

Ön seçimin sağlıklı bir ortamda geçmesi için
CHP Genel Merkezi, İstanbul milletvekilleri Nur Serter, Celal Dinçer ile Müslüm Sarı'yı ön seçimde görevlendirdi. İl başkanı Yalçın Kuşkan da ön seçimin yapılacağı okula gelerek inceleme yaptı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ön seçime Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Tahsin Tarhan ile Prof. Dr. Ali Akdemir de geldi. Ön seçimin sorunsuz yaşanması için her sandığa üç kişilik sorumlu görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.