Sandıktan Hamşioğlu ve Koç çıktı

Sandıktan Hamşioğlu ve Koç çıktı

CHP Belediye başkan adayı için ön seçim yaptı Cumhuriyet Halk Partisi, Kocaeli’nin 7 ilçesinde belediye başkan adayını belirlemek için ön seçim...

CHP Belediye başkan adayı için ön seçim yaptı 

Cumhuriyet Halk Partisi, Kocaeli’nin 7 ilçesinde belediye başkan adayını belirlemek için ön seçim yaptı. Darıca’da Yakup Törk ile Cengiz Hamşioğlu, Çayırova’da ise Timur Koç ile Mustafa Anaç yarıştı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ön seçim sonucunda Darıca’da Cengiz Hamşioğlu, Çayırova’da ise Timur Koç kazanan isimler oldu.

 

CHP’de uzun yıllar sonra yaşanan ön seçim Darıca ve Çayırova’da büyük heyecana sahne oldu. Darıca'da önseçim Faik Şahenk Ortaokulu'nda yapıldı. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur'un denetmeliğinde ve il yöneticisi Ahmet Özmert ile ilçe yöneticisi Cengiz Altun'n görevli olduğu ön seçim için üyelerin önüne 6 sandık konuldu. 1630 üyeden 930 üye oy kullandı. Akşam 17.00’de oy kullanma işlemi sona ererken, daha sonra oyların sayımına geçildi. 578 oy alan Cengiz Hamşioğlu, CHP’nin Darıca belediye başkan adayı olurken, rakibi Yakup Törk 352 oy aldı.

 

Çayırova'da ise Timur Koç ile Mustafa Anaç yarıştı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün denetmeliğinde, il yöneticisi Nuri Kaymak ve ilçe yöneticisi Murat Baykara'nın görevli olduğu ön seçimde 5 sandıkta toplam 1406 üye oy kullandı. Mustafa Necati Ortaokulu'ndaki ön seçim soncunda 577 oy alan Timur Koç, CHP’nin Çayırova belediye başkan adayı olurken, rakibi Mustafa Anaç 437 oyda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.