Sandık güvenliği anlatıldı

Sandık güvenliği anlatıldı

  ** CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, İnönü Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile biraraya geldi,  sandık güvenliği ve seçimler konusunda ...

 

 

** CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, İnönü Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile biraraya geldi,  sandık güvenliği ve seçimler konusunda  bilgiler verdi.  Toplantıda ayrıca   İnönü Mahallesi temsilciliği ile  Kadın ve  Gençlik Kolları oluşumu sağlandı.

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’nden mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,  mahalle sakinlerine partinin çalışmalarını anlattı ve 2019 seçimlerine dönük olarak neler yapılması gerektiği üzerine görüşlerini açıkladı.

Toplantıda İnönü Mahallesi Temsilciliği,  Kadın ve Gençlik Kolları oluşması için kararlar alındı.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz İnönü Mahallesi’nde ki toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi, “ İnönü Mahallesi’nde gerçekten çok güzel ve önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Burada ki toplantıya mahalle sakinleri ile parti üyelerimiz katıldı.   Toplantıda özellikle önümüzdeki seçimlerde sandıklara sahip çıkılması gerektiği üzerine bilgi verdim.  Sandıklara sahip çıkılmadan seçimi kazanmak mümkün değil.

 SEÇİM GÜVENLİĞİ KAYGISI VAR

CHP Gebze olarak sandık çalışmalarına yönelik olarak faaliyetlerimize başladık.  Sandıklara sadece CHP’li üyelerin değil  halkın ve STK’larında sahip çıkması gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Çünkü  mevcut siyasal iktidar  seçim güvenliği konusunda  toplumda ciddi kaygılara yok açacak şekilde adımlar atıyor. CHP olarak biz de  demokratik ve özgür bir seçim yapılmasını  istiyoruz. ”




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.