Sancaklı; ''İlyas Şeker yalancıdır''

Sancaklı; ''İlyas Şeker yalancıdır''

  MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Saffet Sancaklı kendisi hakkında eleştirilerde bulunan İlyas Şeker hakkında zehir zemberek konuştu. AKP’li...

 

 

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Saffet Sancaklı kendisi hakkında eleştirilerde bulunan İlyas Şeker hakkında zehir zemberek konuştu. AKP’li milletvekili Şeker’i yalancılıkla suçlayan Saffet Sancaklı; ‘’ Bunların hepsi bir araya gelse nefesleri bizle başa çıkmaya yetmez. İlyas Şeker, yakın geçmişimizin en büyük yalancı aktörlerinden biridir. Yalanlar söyleyip milletvekili olmuş, mertebe atlamış. Bunlar sanıyor ki, en çok yalan söyleyen en başarılı olur. Ama bu halk bir yalanı bir kere yer ikincisi sökmez ‘’ ifadelerini kullandı.
 
16 ARALIKTA SÜRPRİZ PROJE
Sancaklı Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları eleştirerek ‘’ Şimdi kalkmışlar, eski resimleri değiştirip yeni resimlerle raylı sistem açılımı diye bir şey çıkartmışlar. Bunu geçen sene de söylemişlerdi. Kendilerince yeniden başlıyoruz havası yaratıp halkı yeniden kandırma peşindeler. Biz projelerimizi bitirdik. 16 Aralıkta sürpriz projelerimizi açıklayacağız. Birilerini zengin etmek için boşuna uğraşmayın. Biz size teknik projeleri veririz gerekirse ‘’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.